Algemene voorwaarden

Deze Algemene Verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties in de winkel of via de website www.plantscapes.be en plantscapes.ecwid.com , bijhorende alternatieve domeinnamen en/of bijhorende e-mailadressen, met betrekking tot de op de website (of via e-mail) aangeboden producten. Door een bestelling te plaatsen aanvaard de koper deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Plantscapes behoudt zich het recht om de verkoopvoorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen in de verkoopsvoorwaarden zullen slechts van toepassing zijn op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.

Auteursrecht en intellectuele eigendom

Alle texten en photos op de website zijn eigendom van Plantscapes.  Digitale producten (bv. foto's) afkomstig uit onze producten kunnen alleen voor niet commerciële doeleinden gebruikt worden. 

Aanvaarding van de bestelling

Plantscapes heeft het recht om bestellingen te weigeren o.m.:

  • bij uitputting van de voorraad of het niet langer beschikbaar zijn van een product;
  • bij vaststelling van een ongeldige presentatie van producten in de Plantscapes Online Shop;
  • bij ernstig vermoeden van rechtsmisbruik of kwade trouw van de Klant;
  • bij overmacht;

Afwijking van levende producten

Bij goederen die bestaan uit levende producten moet men steeds rekening houden dat de goederen kunnen afwijken van de getoonde foto’s op de website als gevolg van seizoen, weer, voorraad, … 

Levende goederen (zoals planten) die een afwijking vertonen t.o.v. van de getoonde foto’s kunnen geen reden zijn om het product te retouren of niet akkoord te gaan met de aankoop.